AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ’NDEN BAŞKAN VEKİLİ BAYSAL’A ZİYARET

15.03.2017 14:17:00

Alanya Belediyesi Başkan Vekili Fahri Baysal, Akdeniz Belediyeler Birliği üyelerini makamında ağırladı. Baysal, 23-26 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan 7. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na davet eden birlik üyelerine ipek kozasından tablo hediye etti.

Büyükşehir ve Kepez Belediye Meclis Üyesi Bahattin Bayraktar ve birlik üyeleri, Alanya Belediyesi Başkan Vekili Fahri Baysal’ı makamında ziyaret etti. Birlik üyeleri, Başkan Vekili Baysal’ı 23-26 Mart tarihlerinde Antalya’da yapılacak 7. Uluslararası Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı’na ve fuarla eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek olan Yerel Yönetimler Sempozyumu programına davet etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Baysal, birlik üyelerine ipek kozasından bir tablo hediye ederek teşekkür etti.