ÖZEL ALANYA PERİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

16.03.2017 12:55:00

Özel Alanya Peri Anaokulu öğrencileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

ÖZEL ALANYA PERİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN BAŞKAN YÜCEL’E ZİYARET

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında 18 Mart Cumartesi günü TED Koleji Konferans Salonu’nda saat 14.00’ da gerçekleştirilecek etkinliklerine davet için Başkan Yücel’i ziyaret eden Okul Müdürü Perihan Özdeş, öğretmenler Şeyma Nuratlı ve Esra Akıllı minik öğrencilerle birlikte gösteri hakkında Başkan Yücel’e bilgi verdiler.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade ederek, Özel Alanya Peri Anaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.