ATLI CİRİT 1. LİGE ÇIKMA D GRUBU MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

10.09.2017 13:18:00

Atlı Cirit 1. Lige Çıkma D Grubu Müsabakaları’ nın kazananı Erzurum Ilıca Termal takımı oldu.

ATLI CİRİT 1. LİGE ÇIKMA D GRUBU MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

Son gün gerçekleşen müsabakalarda Uşak Binicilik Atlı Spor Kulübü yarıştan çekilen Kocaeli Hünkar 1453 takımını hükmen yendi. Erzurum Ilıca Termal takımı +26 puan ile +24,5 puan alan Bayburt Atlı Spor Kulübünü yendi. Milli Egemenlik Plajı’nda 3 gün boyunca devam eden müsabakaların sonunda birinci Erzurum Ilıca Termal takımı, ikinci Bayburt Atlı Spor Kulübü, üçüncü Uşak Binicilik Atlı Spor Kulübü ve dördüncü Kocaeli Hünkar 1453 takımı oldu.

Dereceye giren sporculara kupalarını Atlı Cirit Asbaşkanı Mehmet Özgül, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent        Uğur ve Alanya Gençlik Hizmetleri Spor Şefi Sami Açıkalın verdi.