SPORDA ETKİNLİK YÖNETİMİ SEMİNERİ BAŞLIYOR

14.09.2017 09:52:00

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından “Sporda Etkinlik Yönetimi” Semineri yapılacaktır.

SPORDA ETKİNLİK YÖNETİMİ SEMİNERİ BAŞLIYOR

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 20 Eylül 2017 tarihinde 9.00-12.00/ 13.30-16.00 saatleri arasında tam gün olarak Alanya Kültür Merkezinde Akademisyen Dr. Erden OR tarafından "Sporda Etkinlik Yönetimi/Spor Müsabakalarında Beden Eğitimi Öğretmenlerinden Beklentiler" konulu eğitim verilecektir.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur “Müdürlüğümüz tarafından organize edilen eğitim programına, Alanya’mızda ve çevre ilçelerimizde görev yapan tüm Beden Eğitimi öğretmenleri, eğitmenler, antrenörler ve vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.