KUMDA BÜYÜK MÜCADELE BAŞLADI

21.09.2017 13:56:00

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile düzenlenen Tff Plaj Futbolu Ligi Finalleri başladı.

KUMDA BÜYÜK MÜCADELE BAŞLADI

Galip Dere Plajı’nda gerçekleştirilen finallere Seferihisar Cıttaslow, Land Of Legends Theme Park Alanyaspor, Manavgat Belediyespor, Karasu Yalı Sahilspor, Selçuk Gençlikspor, Karataş Spor, 19 Mayıs Belediyesi, Kocaeli Bş Park Bahçeler, Köyceğiz Belediyespor, Gpay Baranselspor, Teiaş Spor, Adilcevaz Belediyespor, Gümüldürspor, Erol İnşaat, Arsuz Belediyesi, Erciş Bld. Spor takımları katıldı.

192 sporcunun mücadele ettiği turnuvada 25 Eylül Pazartesi günü çeyrek finaller, 26 Eylül Salı günü yarı finaller, 27 Eylül Çarşamba günü saat 16.00 da üçüncülük maçı ve saat 17.30 da final maçı gerçekleştirilecektir. Ardından kupa töreni yapılacaktır.