TERÖR GAZİSİNE ZİYARET

21.09.2017 14:24:00

Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve beraberindeki heyet, Cikcilli Mahallesi’nde yaşayan ve 20 yıldır boynundan aşağısı tutmayan terör gazisi Murat Caner’i ziyaret etti.

Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, beraberindeki heyetle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 1997'de Kuzey Irak'a düzenlediği "Şafak" operasyonunda mayın patlaması sonucu gazi olan ve boynundan aşağısı tutmayan Astsubay Murat Caner’i ziyaret etti.

GAZİ CANER, VALİ KARALOĞLU VE BAŞKAN YÜCEL İLE TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTI

Ziyaret esnasında Gazi Murat Caner, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile görüntülü telefon görüşmesi yaparken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'le de telefonla sohbet etti. Taleplerini bizzat Vali Karaloğlu ve Başkan Yücel’e ileten Gazi Murat Caner, ziyaretten ve görüşmelerden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Gazi Murat Caner ile telefonda bir süre sohbet eden Başkan Yücel ise Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce kendisine rutin ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.