ALANYA BELEDİYESİ VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

06.10.2017 11:39:00

Alanya Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı vesilesiyle Cuma Pazarı’nda esnaf ve vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Alanya Belediyesi’nin Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure etkinliğine protokol üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Aşure programı yapılan dua töreni ile başlarken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel nar ile işlenmiş Türk Bayrağı motifiyle süslenen aşureyi vatandaşlara kendi eliyle ikram etti. Cuma Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Yücel’in yanı sıra oda başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

YÜCEL: “BU TÜR ETKİNLİKLER BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYOR”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol ve vatandaşlarla tek tek ilgilenerek aşure ikram etti. Bu tür etkinliklerin birlik ve beraberliği güçlendirdiğini belirten Başkan Yücel; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı vesilesiyle aşure etkinliğimizi düzenledik. Birlik ve beraberlik duygularının en üst seviyelerde yaşandığı bu tür etkinliklerimizin kardeşliğimizi daha da güçlendireceğine inanıyorum. Gelenek haline gelen bu organizasyonu her yıl sürdürmeyi planlıyoruz. Aşure programımıza katılan herkese teşekkür ederim.” dedi.