KARDEŞ ŞEHİR’DEN ALANYA BELEDİYESİNE ZİYARET

18.10.2017 10:59:00

Alanya Belediyesi’nin kardeş şehri Litvanya Silute’den gelen sağlık grubu Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti.

Alanya’daki sağlık kuruluşlarını ziyaret için gelen kardeş şehir heyeti ilk olarak Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti.  Litvanya Silute Belediye Başkan Yardımcısı Algis Bekeris ve sağlık gurubunun yer aldığı heyete, Alanya Belediyesi’nde kabul eden Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, Alanya Belediyesi Turizm ve Dış İlişkiler Sorumlusu Fahri Konsolos Nurkan Şaşmaz ve  Belediye Hekimi Dr. Sultan Özgen tarafından ilçedeki sağlık kuruluşları ve sistemi hakkında bilgi verildi.

Alanya turizmi için kardeş şehirlerle olan ilişkilerini güçlendirerek devam ettirdiklerini belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, ‘’4 gün Alanya’da kalacak olan kardeş şehir heyetimiz ilçedeki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulunacak. Kardeş şehirlerle olan ilişkilerimizi Alanya’nın turizm potansiyelini arttırmak için devam ettiriyoruz. Bugünkü heyet  devlet ve özel hastanelerle birlikte  sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunacak’’ dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp Silute Belediye Başkan Yardımcısı Algis Bekeris’e ve heyete ipek kozasından tablo hediye etti.