AVSALLAR MAHALLESİ’NDE YENİ YAŞAM ALANI YAPIMI TAMAMLANDI

20.10.2017 13:13:00

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü merkez ve kırsal mahallerde yaptığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Son olarak Avsallar Mahallesi’nde yapımı devam eden park projesi tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “parksız mahalle kalmayacak” söyleminin ardından çalışmalarını aralıksız sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Avsallar Mahallesi Atatürk Caddesi 472 ada 2 parselde bulunan alana park projesi çalışmaları tamamlandı. 1050 m2‘lik alan içerisinde 3 kademeli süs havuzu, pergola ve oturma alanları yapılarak şehir estetiğine uygun hale getirildi.

“BAŞKANIMIZIN TALİMATIYLA PARKSIZ MAHALLE BIRAKMAYACAĞIZ”

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar yaptığı açıklamada Başkan Yücel’in hedeflerine vurgu yaparken şu ifadeleri kullandı; “Merkez ve kırsal mahallerimizde çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’in talimatıyla parksız mahalle bırakmayacağız. Yeni yapılan projelerimizde şehir estetiğine katkı sağlamayı, vatandaşlarımızın gün içerisindeki stres ve yorgunluklarını atabilecekleri parkların sayılarını arttırarak vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yeni alanlar yapmaya devam edeceğiz.”