CUMHURİYET BAYRAMI ETKİNLİKLERİ ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI

28.10.2017 13:02:00

Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında çelenk sunma programı düzenlendi.

Cumhuriyetin 94.yıl kutlamaları Alanya’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Törene, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları,29 Ekim Pazar günü saat 09.20 da Kaymakamlık makamında tebrik programı ve 94. yıl etkinlikleri ile devam edecek.