CUMHURİYETİN 94. YILI COŞKU İÇERİSİNDE KUTLANDI

29.10.2017 10:58:00

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94. yıldönümü kutlamaları, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Önceki gün Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, bugün Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve İlçe protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşların da katıldığı tören ile coşku içerisinde kutlandı.

KAYMAKAM HARPUTLU VE BAŞKAN YÜCEL TEBRİKLERİ KABUL ETTİLER

Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından törenler, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam etti. Kaymakam Mustafa Harputlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladılar.  vatandaşları selamlamalarının ardından saygı duruşu ve  istiklal marşı okundu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra şiirler okunarak halkoyunları gösterileri ve benzeri etkinlikler gerçekleştirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde karşılayan öğrenciler hazırladığı gösterilerle göz doldurdu. Öğrencilerin oyunlarını izleyen ve şiirlerini dinleyen vatandaşlar, Cumhuriyetin öğrencilerini alkışlamanın gururunu yaşadılar.