BELEDİYE PERSONELİNE İŞARET DİLİ KURSU

31.10.2017 08:55:00

Hizmet kalitesini yükseltmek ve engelli vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için çalışan Alanya Belediyesi, belediye personeline “İşaret Dili Eğitimi” verdi. Proje kapsamında kursu başarı ile tamamlayan katılımcılar sertifikalarını aldılar.

‘Engelsiz Kent Alanya’ sloganıyla çalışmalarına devam eden Alanya Belediyesi , belediye çalışanlarına ücretsiz işaret dili kursu verdi. Alanya Belediyesi, personel  eğitimlerine devam ederken, işitme engelli vatandaşlarla iletişim için personeline işaret dili kursu düzenledi. Üç ay süren kursun ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

ENGELLERİ KALDIRIYORUZ

Alanya Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen törene Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, İnsan Kaynakları Müdürü Gani Şahin, Soysal İşler Müdürü Bilal Nurgül ve kursiyerler katıldılar.

Kursun ardından Alanya Belediyesi’nde engelli bireylerin ihtiyaçlarının artık daha hızlı çözüleceğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, kursu başarı ile tamamlayan kursiyerleri tebrik etti

Törenin ardından kursiyerlere sertifikalarını  Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve birim müdürleri taktim etti.