BELEDİYE PERSONELİNE “MUTLULUK YÖNETİMİ İŞ VE AİLE” SEMİNERİ

01.11.2017 15:47:00

Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen eğitim seminerlerinin 13.'sü olan "Mutluluk Yönetimi İş ve Aile" Semineri Eğitim Danışmanı Selda Terek Bilecen'in sunumuyla Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Alanya Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Yenialp, Abdullah Akbaş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, birim müdürleri, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Seminerde, mutluluk yönetiminin iş ve ailedeki önemini vurgulayan Eğitim Danışmanı Selda Terek Bilecen, mutluluğun bileşenlerinin kararlılık, farkındalık ve hoşgörü olduğunu ifade etti. Bilecen; “Mutluluk bir ölçüde bilerek ve isteyerek yönetebileceğimiz bir farkındalık durumudur. Örneğin şükretmek, çok yüksek bir farkındalıktır. Evet, mutluluğumuzu bir ölçüde yönetmek mümkün. Değişime kendimizden başlamalı sonra başkalarına ayna yerine ışık kaynağı olmalıyız.” dedi.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin, Alanya Belediyesi’nin eğitim programlarının 29.11.2017 Çarşamba günü Eğitmen İlker Kaldı tarafından verilecek olan “ Kurumlarda Yenilikçilik ve İnovasyon”  konulu seminer ile devam edeceğini söyledi.