SAĞLIK SEMİNERİNE DAVET

07.11.2017 15:09:00

Alanya Belediyesi ve Memorial Hastanesi işbirliğiyle 9 Kasım Perşembe saat 14.00’da, Belediye Kültür Merkezi’nde, “Meme Sağlığı ve Meme Karnesi ” ile “Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler'' konusunda bir sağlık semineri düzenlenecektir.
Meme Sağlığı ve Meme Karnesi konusunda Medstar Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü doktorlarından Doç. Dr. Özer İlkgül, Tüp Bebek Tedavisi ve Yeni Gelişmeler,konusunda ise Memorial Hastanesi Tüp Bebek Ünitesi Sorumlu Hekimi Op. Dr. Mehmet Öztürkmen seminer verecektir. Seminer sonunda doktorlar katılımcıların sorularını cevaplandıracaktır.

Seminerde ayrıca Memorial Hastanesi tarafından uygulamaya konulan Meme Karnesi projesiyle ilgili de vatandaşlara bilgi verilecektir. “ Meme karnesi Projesi”nin amacı öncelikle her bayan için bir “meme kimliği ” oluşturmak ve ardından görüntüleme yöntemlerinde standartları elde etmektir. Karne terimini kullanmanın amacı ise; kişiye ait tüm bilgileri (kişisel, ailesel, risk faktörleri, meme görüntüleme) tek belgede ve tarih sırasıyla toplamak.

Seminer sonunda  belirlenen katılımcılara seminer konularıyla ilgili bazı ayrıcalıklar sağlanacaktır.