KONAKLI SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

10.11.2017 13:59:00

Alanya Belediyesi’nin batı bölgelerinde başlattığı hizmet ve yatırımlar sürüyor. Çalışmalar kapsamında alt ve üstyapısı tamamen yenilenen Konaklı Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışması devam ediyor. Sanayi esnafı, hizmetlerinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatı ile Konaklı Sanayi Sitesini sil baştan yenileyen fen işleri ekipleri, sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Önce yağmur suyu drenajları ile altyapısı tamamlanan sanayi sitesinde, kuzey, batı ve güney kısımları genişletilerek istinat duvarları yapıldı.

Sanayinin her türlü sorunun çözüldüğünü dile getiren sanayi esnafları, “Çarşımızın yağmur suyu ve yolların düzenlemesi tamamlandı. Hem esnaflarımızın rahat çalışması hem de vatandaşların sanayiye rahat bir ortamda gelmelerini sağlamak için dar olan bölümler genişletilerek duvarla yapıldı. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, bu hizmetlerle bize ferah ve rahat bir ortamda çalışma imkanı verdi. Kendilerine ve emek harcayan herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.