METEOROLOJİDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

20.11.2017 11:50:00

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya’nın doğu ilçelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli ve şiddetli yağış beklendiği uyarısında bulundu.

METEOROLOJİDEN ŞİDDETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteorolojiden vatandaşlara şiddetli yağış uyarısı geldi.  Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ‘’ Antalya’nın doğu ilçelerinde, Alanya, Serik, Manavgat, İbradı, Akseki, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçelerinde bu akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış şeklinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (51-75 Kg\m2) olacağı tahmin ediliyor’’

Yapılan açıklamada muhtemel yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara (sel, taşkın, dolu yağışı, yıldırım, hortum ve ulaşımda aksamalar) karşı vatandaşların gerekli önlemleri alması istendi.