MEVLÂNÂ’DAN AŞK’A ŞİİR DİNLETİSİ SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR

13.12.2017 10:38:00

Alanya Belediye Tiyatrosu yeni yıl öncesi bir şiir dinletisiyle seyirciyle buluşuyor. Alanya Belediyesi Kültür Merkezi’nde 17 Aralık’ta dinleti gerçekleştirilecek.

MEVLÂNÂ’DAN AŞK’A ŞİİR DİNLETİSİ SEYİRCİ İLE BULUŞUYOR

Şeb-i Arus’a özel sahneye koyulacak dinleti Mevlânâ’nın şiirlerinden oluşacak ve 17 Aralık Şeb-i Arus günü saat 20.00’de seyirci ile buluşacak.  Yönetmenliğini Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürü ve sanatçısı Alpay Aksum’un yaptığı bu dinletide Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncuları Vedat Akbulut, Mustafa Erman Doğan ve Birke Alkım Muratal yer alacak.

Alanya Belediyesi Tiyatro Müdürü Hüseyin Çinal, “Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin ölüm yıldönümü olan Şeb-i Arus’a özel şiir dinletisi vatandaşa açık olup davetiye usulü olacaktır. Vatandaşlarımız 17 Aralık öncesi Alanya Kültür Merkezi’nden davetiyelerini alabilirler.“ dedi.