“SPORCU SAĞLIĞI VE BESLENMESİ” EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLIYOR

13.12.2017 14:56:00

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenleyeceği “Sporcu Sağlığı ve Beslenmesi” konulu eğitim semineri yapılacaktır.

“SPORCU SAĞLIĞI VE BESLENMESİ” EĞİTİM SEMİNERİ BAŞLIYOR

Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Aralık 2017 tarihinde 9.30-12.30/ 13.30-16.30 saatleri arasında tam gün olarak Alanya Kültür Merkezinde Akademisyen Dr. Neşe TOKTAŞ tarafından " Sporcu Sağlığı ve Beslenmesi " konulu eğitim verilecektir.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur “Müdürlüğümüz ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitim programına, Alanya’mızda ve çevre ilçelerimizde görev yapan tüm beden eğitimi öğretmenleri, eğitmenler, antrenörler, sporcu ve ailelerini ile vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.