SANAYİ SİTESİNE SICAK ASFALT

14.12.2017 15:02:00

Alanya merkez ve mahallelerde sıcak asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Alanya Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Azaklar Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı.

SANAYİ SİTESİNE SICAK ASFALT

Sıcak asfalt çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bugün Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyet gösteren Azaklar Sanayi Sitesi’nde çalışmalarına devam etti. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler D-400 yolu yanında bulunan sanayi sitesinde sıcak asfalt çalışması yaptı. Uzun yıllardır mevcut yolun yapılmadığını ve bu yüzden sıkıntı yaşadıklarını belirten sanayi esnafı, ‘’Artık sürücüler ve biz esnaflar rahat edeceğiz. Yolun yapılmasına emeği geçenlere ve Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e teşekkür ederiz’’ dediler.

Ekipler merkezde sıcak asfalt çalışmalarının belirli bir program dâhilinde devam edeceğini belirtti.