ALANYA BELEDİYESİ ZEYBEK KURSUNA KATILANLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

05.01.2018 11:11:00

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği zeybek kursları sona erdi. 125 kursiyerin katıldığı kursta 75 kişi sertifika almaya hak kazandı. 75. Yıl Spor Salonunda düzenlenen sertifika töreninde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Alanya Belediyesi’nin düzenlediği zeybek kursları sona erdi. Kurs sonunda düzenlenen sertifika töreninde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kursiyerlere sertifikalarını taktim etti. Alanya Belediyesi 75. Yıl Spor Salonu’nda düzenlenen sertifika törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu, eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Törende konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya kültürünün yaşatılmasının önemine vurgu yaparak,                 “Kursiyerlerimizi ve eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Belediyemizin düzenlediği kursa katılarak kültürümüzün bir parçası olan zeybek oyunlarının gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir görev üstlendiniz. Kursiyerlerimizi ve hocalarımızı kutluyorum.” dedi.

Harmandalı, Herimoğlu, Çökertme ve Hasbahçe zeybeği derslerinin verildiği kurs, 06 Şubat 2018 de yeniden başlayacak. Kurslar salı ve perşembe günleri saat 21.00 da 75. Yıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.