ORADA BİR KÖY VAR UZAKTA 4. YILINDA DA ÇOCUKLARLA

16.01.2018 13:00:00

Alanya Belediye Tiyatrosu Çocuk Birimi tarafından gerçekleştirilen “ Orada Bir Köy Var Uzakta” projesi dördüncü yılında “Her Çocuk Bir Sihirdir” temasıyla hız kesmeden devam ediyor. Proje kapsamında 20 okul ziyaret edilerek çocuklar tiyatro ile buluşturuldu.
Nilbanu Engindeniz ve Kerem Eser tarafından hazırlanan showda çocuklara jonglörlük, sihirbazlık ve palyaço numaraları sunularak; istek ve çalışma ile her şeyin üstesinden gelinebileceği mesajı veriliyor…

Ayrıca Nilbanu Engindeniz ‘in yazmış olduğu 15 ayrı çocuk kitabı, proje kapsamında Alanya Belediyesi tarafından çocuklara hediye ediliyor.

Alanya’nın mahalle ve köylerinde bulunan 70 ayrı okulda binlerce çocuğa ulaşması hedeflenen proje, Mayıs ayının sonuna kadar tüm okullarda devam edecek.