ALANYA BELEDİYESİNDEN ALT GEÇİT TEMİZLİĞİ

13.02.2018 13:19:00

Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, altgeçitlerin temizliğine yeniden başladı. Ekipler toplam 81 altgeçitin temizliğini yapacak.

ALANYA BELEDİYESİNDEN ALT GEÇİT TEMİZLİĞİ

Sahil, D400, Çevre Yolu ile şehrin tamamında bulunan 81 altgeçit, Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlenip, halkın hizmetine sunuluyor. Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde altgeçitlerin kullanılır hale getirilmesi yönünde başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Altgeçitler, iş makineleri yardımıyla belediye ekipleri tarafından temizleniyor. Deniz kumu ve sel suları ile gelen balçıkların temizlendiği alt geçitlerin güvenliği sağlanarak vatandaşların kullanıma açılıyor.

Temizlik İşleri Müdürü Adem Demir, Alanya genelindeki tüm altgeçitlerde temizlik ve bakım çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Demir, yaklaşan yaz sezonu öncesi ilçe genelinde  ekip sayısını arttırdıklarını söyledi.