OKULLAR ARASI KROS YARIŞI DÜZENLENDİ

18.02.2018 15:15:00

Mustafa Kemal Atatürk’ün Alanya’ya gelişinin 83. Yıldönümü nedeni ile Okullar Arası Kros Yarışı düzenlendi.

OKULLAR ARASI KROS YARIŞI DÜZENLENDİ

Anıt önünde başlayan yarışın startını Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve protokol verdi. Küçük kız, küçük erkek, yıldız kız, yıldız erkek, genç kız ve genç erkek olmak üzere 6 kategoride toplam 350 öğrenci mücadele verdi.

Küçük Kız Takım Sıralamasında Mahmutlar Ortaokulu birinci erkeklerde Nimet Alaettinoğlu birinci oldu. Yıldız kızlarda Mahmutlar Ortaokulu birinci, Erkeklerde Yeşilöz Ortaokulu birinci oldu. Genç kızlarda Ecz. Güzin V. Anadolu Lisesi birinci olurken, erkeklerde Türkler Spor Lisesi birinci oldu.