ALANYA BELEDİYESİ'NİN YOL AÇMA VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR CİKCİLLİ BELEDİYE MEZARLIĞI YOLU GENİŞLETİLİYOR

13.03.2018 13:58:00

Alanya Belediyesi, yol açma ve genişletme çalışmalarını Alanya'nın her köşesinde aralıksız olarak sürdürüyor. Oba - Karakocalı Mevkiinde alternatif ulaşım güzergâhlarını Alanya’ya kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cikcilli Belediye Mezarlığı yolunda da genişletme çalışmalarına devam ediyor.

Alanya Belediyesi ekipleri, mezarlığa yeni alternatif yollar da açıyor.  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'nın her bölgesinde yeni yollar açma, kullanışsız, dar yolları genişletme ve asfaltlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek "Alanya’mızı güzelleştirmeye, geliştirmeye, halkımızın her alanda hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz" dedi.