ALANYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

14.03.2018 09:23:00

Diyarbakır'ın Dicle ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş Fatih Uysal'ın naaşı bugün Gazipaşa Havalimanı’ndan alınarak ikindi namazına müteakip Gürses Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Bektaş Mezarlığına defnedilecek.

YÜCEL, MOSKOVA’DAKİ FUAR PROGRAMINI YARIDA KESEREK ALANYA’YA DÖNDÜ

Şehidin Bektaş Mahallesi'ndeki baba evine Türk bayrakları asıldı. Alanya Belediyesi tarafından şehidin evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Başkanı Adem Murat Yücel, turizmcilerle birlikte gittiği MITT Moskova Fuarı ziyaretini yarıda keserek, şehidin cenaze törenine katılmak için Alanya’ya döndü.

CENAZE TÖRENİ BUGÜN

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fatih Uysal’ın naaşı, bugün sabah Diyarbakır’da düzenlenecek resmi törenin ardından askeri uçakla Gazipaşa-Alanya Havalimanı’na getirilerek, ikindi vakti Gürses Camii’nde kılınacak namazın ardından Bektaş Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Alanya Belediyesi olarak şehidimize Allahtan rahmet, acılı ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Alanyamızın ve ülkemizin başı sağolsun.