OKURCALAR’A DÖRT DÖRTLÜK CADDE

13.04.2018 14:56:00

Alanya Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Avsallar, İncekum ve Okurcalar Mahallesi’nde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Okurcalar Mahallesi’nde Mehmet Ali Birdoğan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmasını sürdürüyor.

AVSALLAR VE OKURCALAR’A 5 KM SICAK ASFALT

Alanya Belediyesi fen İşleri ekipleri, sıcak asfalt çalışmasına devam ediyor. Batı bölgelerinde çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Avsallar ve İncekum Mahallesi’nde 5 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

SICAK ASFALT ÇALIŞMALARI OKURCALAR’DA DEVAM EDİYOR

Okurcalar Mahallesi’nde bölünmüş yol olarak hizmete açılan Mehmet Ali Birdoğan Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam eden ekipler, 1 kilometre olarak planlanan çalışmayı birkaç gün içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

BAŞKAN YÜCEL: “ÇALIŞMALARIMIZI ARA VERMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Okurcalar Mahallesi’ne dört dörtlük bir cadde kazandırdıklarını söyledi. Yücel şöyle devam etti; “Daha önce altyapısını ve kaldırım çalışmasını tamamladığımız caddenin sıcak asfaltını yapıyoruz. Batı bölgelerinde yaklaşık olarak 6 kilometre sıcak asfalt gerçekleştirmiş olacağız. Halkımıza dört dörtlük hizmet için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi.