BAŞKAN YÜCEL’DEN 23 NİSAN MESAJI

22.04.2018 12:27:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yücel, mesajında Alanya halkının ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yayınladığı mesajda,  “23 Nisan 1920’de milletimiz büyük bir dirilişle iradesine sahip çıkmış, kurtuluşunun ve yeniden doğuşunun meşalesini yakmıştır. TBMM’nin açıldığı, demokrasimizin ve egemenliğimizin dönüm noktası olan bu önemli günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk ve Dünya Çocuklarına armağan etmesi, Büyük Önderin çocuklara duyduğu değer ve güvenin en büyük göstergesidir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını saygı ve şükranla anıyorum. Tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.