BAŞKAN YÜCEL, KARDEŞ ŞEHİR ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU

24.04.2018 12:42:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebi ile kardeş şehirlerden gelen çocuklarla Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda bir araya geldi.

BAŞKAN YÜCEL, KARDEŞ ŞEHİR ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU

Litvanya-Silute, Trakai, Letonya-Talsi, Finlandiya-Rovaniemi, Polonya-Wodzislaw Slaski olmak üzere 5 kardeş şehirden 56 çocuk, Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda ağırlandı. Kardeş ülkeden gelen temsilciler kardeşliğimizin devamını dileyerek Başkan Yücel’e çeşitli hediyeler verdi ve çocuklar gösteriler gerçekleştirdi.

BAŞKAN YÜCEL, “BUGÜN SİZİN GÜNÜNÜZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünya’da tek çocuk bayramı kutlayan ülkeyiz. Çocuklara çok değer veriyoruz, adımlarımızı çocukların geleceği üzerine atıyoruz. Bugün sizin gününüz. Sizleri burada görmekten mutluluk duyuyoruz. Gelecek yıl yeni belediye binamızda sizi ağırlamak istiyorum. Geldiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.