KARGICAK MAHALLESİ’NE BİR PARK DAHA

05.06.2018 12:52:00

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde mevcut oyun parklarının bakımları yanı sıra çocuklar için oyun alanlarına da ihtiyaç olan bölgelerde yeni çocuk parklarını hizmete sunuyor.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu kapsamda Kargıcak Mahallesi Makinistler Sokak 729 Ada 1 Parselde bulunan 1310 m2’ lik yeşil alan içerisinde yapılan çocuk parkını hizmete sundu. Parkta, çocuk oyun grupları, dış mekân spor aletleri, tenis kortu, oturma alanları yer alıyor.

Tenis kortu ve basketbol sahasını gençlerinde kullanabileceğini açıklayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  “Çocukların ve gençlerin bir çok aktivite ile birlikte zaman geçirebilecekleri bir alanı Kargıcak Mahallemize kazandırdık. Tüm çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.