BAŞKAN YÜCEL, ASLAN AİLESİ İLE ORUÇ AÇTI

13.06.2018 11:33:00

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Tepe Mahallesi’nde oturan Aslan ailesi ile birlikte oruç açtı. Eşi Yıldız Yücel ile iftarda Aslan ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Yücel, aile ile birlikte iftar yaptı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan boyunca vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Her zaman halkla iç içe olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bu kez de Tepe Mahallesi’nde oturan Mustafa ve Sevim Aslan çiftinin evine konuk oldu. Eşi yıldız Yücel ve kızı Zeynep’le birlikte Aslan ailesini ziyaret eden Başkan Yücel, aile ile birlikte iftar yaparak sohbet etti.

Başkan Yücel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Mustafa Aslan, “Başkanımız soframıza konuk oldu. Tarifsiz bir mutluluk duyduk. Çok teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel ise; “Bu akşam orucumuzu Aslan ailesi ile birlikte açtık. İçten ve samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Allah ibadetlerimizi kabul etsin.” şeklinde konuştu.