18. ALANYA ULUSLARARASI TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NDE CECELİ RÜZGARI

26.06.2018 12:43:00

18. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ilk akşamında sevilen sanatçı Mustafa Ceceli sahne alırken Alanya Belediye Binası arkasındaki konser alanı Ceceli hayranlarıyla dolup taştı.

Festival kapsamında sahneyi ilk olarak Dj Doğukan Manço aldı. Manço muhteşem sahne performansıyla alanı dolduran binlerce vatandaşı coştururken ardından sahneye Mustafa Ceceli çıktı. Birbirinden güzel parçalarını hayranları için seslendiren Mustafa Ceceli’yi yaklaşık 15 bin kişi karşıladı. Konserine sevilen parçası ‘İlle De Aşk’ parçasıyla başlayan Ceceli, nakarat kısmını seyircilerle beraber söyledi. Kendi şarkılarının yanı sıra birçok pop şarkısı da seslendiren Ceceli, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.

SU KABAĞINDAN PORTRE HEDİYE EDİLDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sanatçı Mustafa Ceceli’ye üzerinde portesi olan su kabağı hediye etti. Su kabağı üzerinde portresini gören Ceceli şaşkınlığını gizleyemedi. Daha sonra Başkan Yücel Ceceli’ye plaket takdim ederken Mustafa Ceceli de Başkan Yücel’e hediyeleri ve misafirperverlikleri için teşekkür etti.

FESTİVAL KONSERLERİ EMEL SAYIN VE EBRU GÜNDEŞ İLE DEVAM EDECEK

Festivalin açılış konserini muhteşem sahne performansıyla Mustafa Ceceli yaparken sırada ise Emel Sayın ve Ebru Gündeş var. 26 Haziran (bu akşam) akşamı saat 22.00’da Emel Sayın, 27 Haziran Çarşamba akşamında ise Ebru Gündeş yine Belediye Binası arkasındaki konser alanında sevenleriyle buluşacak.