HENTBOL TURNUVALARI TÜM HEYECANI İLE DEVAM EDİYOR

29.06.2018 07:28:00

HENTBOL TURNUVALARI TÜM HEYECANI İLE DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası ve 24. Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Spor Salonu ve Milli Egemenlik Stadı'nda gerçekleştiriliyor. Minikler Türkiye Şampiyonası’na erkeklerde 12 takım kadınlarda 18 takım katılıyor. Mücadeleler Atatürk Spor Salonu ve 75. Yıl Spor Salonu’nda yapılıyor. Milli Egemenlik Stadı’nda 6 kortta bu yıl 24. sü gerçekleştirilen Ramazan Demirci Açık Alan Turnuvası’nda ise 42 takım mücadele ediyor. Müsabakalar 1 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecektir.