HENTBOL ŞENLİĞİNDE BANKET YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30.06.2018 20:54:00

24. Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası, Türkiye Küçük Kız- Erkek Türkiye Şampiyonası banket yemeği Palm Beach Restaurant da gerçekleştirildi.

HENTBOL ŞENLİĞİNDE BANKET YEMEĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Banket Yemeğine Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Organizasyon Komite Başkanı İsmail Bayraktar, Merkez Hakem Kurulu İsmail Hakkı Kaya, hakemler, gözlemciler ve antrenörler katıldı.

Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur; katkı ve desteklerinden dolayı federasyon yetkililerine teşekkür plaketi verdiler. Ayrıca Türkiye Hentbol Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Organizasyon Komite Başkanı İsmail Bayraktar; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula adına Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a plaket verdi.