SAHİLLERDE KAÇAK YAPI VE İŞGALE SON

05.07.2018 12:59:00

Alanya Belediyesi sahillerde bulunan kaçak yapıları bu sabah iş makinaları ile yıktı. Kaçak yapı ve işgale asla taviz vermeyeceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, ‘Geçtiğimiz dönemlerde de sahillerde vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için kaçak yapıları yıktık. Bugünde aynı mücadelemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

SAHİLLERDE KAÇAK YAPI VE İŞGALE SON

Alanya Belediyesi sahillerde bulunan kaçak yapıları bu sabah iş makinaları ile yıktı. Kaçak yapı ve işgale asla taviz vermeyeceklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, ‘Geçtiğimiz dönemlerde de sahillerde  vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için kaçak yapıları yıktık. Bugünde aynı mücadelemizi sürdürüyoruz’’ dedi.

Alanya Belediyesi sahillerde kaçak yapılarla ilgili mücadelesini sürdürüyor. Bu sabah Alanya Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı görevliler sahillerde  bulunan kaçak yapıları iş makinaları yıktırdı. Zabıta ekipleri ayrıca işletme sahiplerini uyararak plajlarda bulunan platformları kaldırdı.

KAÇAK YAPILAR  İŞ MAKİNALARI İLE KALDIRILDI

Bu sabah yapılan denetim ve yıkımlarla sahillerin boşaltıldığı belirten Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, ‘’Öncelikle halka açık alanlarda yapılan işgallere taviz vermeyeceğiz. Dün akşam işletme sahiplerine uyarılarda bulunduk. Bu sabah zabıta müdürlüğümüze bağlı ekipler Alanya merkez ve mahallelerde sahilleri denetliyor. Yapılan denetimlerde vatandaşlarımızın denize girdiği alanları işgal eden yapılar ve platformlar iş makinaları ile kaldırıldı. Alanya Belediyesi olarak kaçak yapı ve işgallere geçmişte olduğu gibi bundan sonrada taviz vermeyeceğiz’’ dedi.