ALANYA BELEDİYESİ’NİN GÜREŞÇİSİ KARAKULAK 1. OLDU

06.08.2018 13:40:00

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 4. sü düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Alanya Belediyesi’nin güreşçisi Kubilay Karakulak deste orta boyda 1. oldu.

ALANYA BELEDİYESİ’NİN GÜREŞÇİSİ KARAKULAK 1. OLDU

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl  4. sü düzenlenen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Alanya Belediyesi’nin güreşçisi Kubilay Karakulak deste orta boyda 1. oldu.

Alanya Belediyesi’nin güreşçisi ve aynı zamanda Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına güreşen Alanyalı Kubilay Karakulak 4. Isparta Belediyesi Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinden birincilik kupasıyla döndü. Hafta sonu düzenlenen güreşlerde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel adına güreşen Kubilay Karakulak, deste orta boyda rakiplerini yenerek 1. oldu.

BAŞKAN YÜCEL TEBRİK ETTİ

Genç güreşçiyi tebrik eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Sporun her branşına verdiğimiz önemi güreşlere de veriyoruz. Alanya Belediyesi olarak gençlerimiz için spor faaliyetlerimizin yanı sıra spora olan yatırımlarımız devam ediyor. Genç güreşçimiz de bu hafta sonu düzenlenen  güreşlerden kupa ile döndü. Kendisini ve emeği geçenleri tebrik ederim.’’ dedi.