YAZ SPOR OKULLARI SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

11.08.2018 11:38:00

Spora ve sporcuya önem veren, Alanya Belediyesi Spor Kulübü’nde Yaz Spor Okulları kapsamında 375 öğrenciye sertifika verildi. Yaz boyunca futbol eğitimi alan öğrenciler sertifikalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

YAZ SPOR OKULLARI SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

Spora ve sporcuya önem veren, Alanya Belediyesi Spor Kulübü’nde Yaz Spor Okulları kapsamında 375 öğrenciye sertifika verildi. Yaz boyunca futbol eğitimi alan öğrenciler sertifikalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in elinden aldı.

Sadullahoğlu Sahası’nda gerçekleştirilen sertifika töreninde öğrenciler yaz boyunca eğitim aldıkları spor aktivitelerini sergilediler. Öğrenciler veliler tarafından büyük ilgi ve alkış aldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesporumuzun Yaz Spor Okulları'nda verdiği eğitimlerin ardından 375 öğrencimize düzenlediğimiz törenle sertifikalarını verdik. Törenimize katılan velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize spor ve eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.