EMINE HACIKURA KÜTÜPHANESI’NDE ÜCRETSIZ BILGISAYAR KURSU

Eğitim

Alanya Belediyesi, Habitat ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yürütülen, “Geleceğini Tasarla Programı” çerçevesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk bilgisayar kursu eğitimi başladı. Alanya Belediyesi, Habitat ve Alanya Kent Konseyi işbirliğinde yürütülen, “Geleceğini Tasarla Programı” çerçevesinde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk bilgisayar kursu eğitimi başladı. 11– 27 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitim 35 saat sürecek. Tiyatro Müdürlüğü’ ne bağlı Emine Hacıkura Kütüphanesi’nde verilen Temel Bilgisayar okur-yazarlığı modülünü kapsayan ücretsiz kurs, 13 gün devam edecek. Eğitimin sonunda kursiyerlere, Devlet Planlama Teşkilatı, Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği ve Microsoft’un da imzalarının yer aldığı katılım belgesi verilecek. 2009 yılından bu yana verilen eğitimlerde kursa katılan kursiyerler, bilgisayar eğitiminden büyük bir verim almanın yanı sıra bilgisayar ve internet ortamındaki işlemlerini destek almadan yapabilecek duruma gelmektedirler. Kurslar hakkında +90 242 511 36 24 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.